Comfluència

Cercant l'eina

Esdeveniments: optimitzeu recursos!

Quan les paraules eficiència i productivitat deixen de ser bons propòsits per convertir-se en pura urgència, descobrir nous recursos per fer-les realitat és, com a mínim, un alleujament.

En el camp dels esdeveniments (victímes fàcils en una conjuntura com l’actual) està creixent l’ús d’eines innovadores com Eventbrite. I és que un seminari, presentació o qualsevol altre tipus d’acte públic d’èxit segueix sense concebre’s ni organitzar-se sol, pero solucions digitals com l’esmentada redueixen l’esforç en actuacions imprescindibles com la promoció i la inscripció dels visitants.

En pocs més de cinc minuts, l’eina permet crear un web propia de l’esdeveniment, amb la seva descripció, localització, botó de registre, contacte per a més informació i utilitats socials perquè els interessats puguin redifondre l’acte fàcilment entre els seus coneguts. A més, des de la mateixa eina, l’organitzador pot crear amb agilitat invitacions, enviar-les a la seva base de dades de contactes (amb la possibilitat d’utilitzar Mailchimp, per a un millor seguiment) i promocionar-les digitalment. I, last but not least, l’ús de la solució web és gratuït… per a aquells esdeveniments amb entrada lliure.

En definitiva, segurament no estem parlant de cap revolució, però la imaginació multiplica les utilitats d’una eina d’ús simple però de màxima practicitat com Eventbrite. Per començar, pot facilitar a petites organitzacions una presentació professional i senzilla dels seus esdeveniments o, per què no, fins i tot sistematitzar i fer més eficient l’organització d’actes per entitats de més dimensió i que els realitzen en continu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Categories

    Arxiu

    Autors

    33 posts
    12 posts
    2 posts
    5 posts
    104 posts
    4 posts
    4 posts
    80 posts
    2 posts
    68 posts
    3 posts
    48 posts